over ons

De Kleine Bron baby spa is een luxe, gecertificeerde, privé baby spa in Weert, waar je in alle rust samen kunt komen genieten van een sessie floaten en/of babymassage voor je baby.

 

Wat kun je verwachten van een sessie?

Je wordt ontvangen in een warme, rustige ruimte en het spabadje staat al klaar voor je kindje. De afspraak, afhankelijk van de keuze, duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en is altijd privé.

Soms moet je baby even wennen aan de omgeving en daarna kan je beginnen met omkleden, zwemluiers zijn aanwezig. Voordat we beginnen geef ik uitleg over de werkwijze.

Tot ongeveer 6 á 7 maanden gebruiken we de nek float ring voor je baby, na die leeftijd kan je kindje meestal in de chest float, je kindje zit dan rechtop.

Het floaten duurt maximaal 30 minuten, de kindjes geven meestal heel goed aan wanneer ze moe worden.

Na het afdrogen beginnen we met Shantala babymassage, als je hiervoor hebt gekozen. Ik begeleid de massage met behulp van mijn babypop en jij kan je kindje zelf verwennen met de Shantala babymassage. Masseren versterkt de band tussen ouder en kind en kan bijdragen aan een betere hechting. Het geeft je kindje een geborgen gevoel. 

In De Kleine Bron baby spa gebruiken we natuurlijke olie, zonder toevoegingen, van het merk Natural Heroes, je mag natuurlijk ook je eigen olie meebrengen.

Meestal zijn de kindjes na de sessie helemaal ontspannen, soms vallen ze zelfs in slaap aan het einde van de sessie.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt ongeveer 45 tot 60 minuten in totaal. Het floaten neemt ongeveer 20 tot 30 minuten in beslag.

Vanaf welke leeftijd kunnen baby’s komen floaten?

De leeftijd waarop baby’s mogen floaten bij De kleine bron baby spa is vanaf 4 weken.

Floaten/zwemmen kan ongeveer tot de leeftijd van 1 jaar, in overleg mogen ook wat oudere kindjes komen. 

Wat moet ik meenemen?

De Kleine Bron baby spa zorgt voor het volgende,  zwemluier, badcape, massageolie van Natural Heroes, babydoekjes, voldoende handdoeken en hydrofiel luiers. Je hoeft alleen mee te nemen wat je kindje eventueel nodig heeft zoals bijvoorbeeld, een luier, kleding en voeding.

Kan ik mijn baby voeden in de baby spa?

Soms heeft je baby voeding nodig, dit kan in dezelfde ruimte, binnen de tijd van de sessie. Verder is er een wachtruimte in het gezondheidscentrum waar je gebruik van kunt maken, op zaterdagen is het daar meestal erg rustig.

Mogen oudere kinderen meekomen?

Natuurlijk zijn oudere kinderen ook welkom! Bedenk wel dat een sessie floaten en/of floaten en babymassage zowel ontspannend als inspannend is voor je baby. We doen dan ook ons best om te zorgen dat je kindje niet te veel prikkels hoeft te verwerken.

hi!

Mijn naam is Carmencita, eigenaar van De Kleine Bron baby spa.

Trotse moeder van drie kinderen, Dru yogadocent en mondhygiënist, sinds mei 2022  werk ik met veel liefde in De Kleine Bron baby spa.

Ik werk vanuit een holistische visie, de aandacht voor jou en je kindje staat centraal.
Iedere baby is uniek en ik vind het heerlijk om dit dagelijks te mogen meemaken.